» Reunies

Wat is dit?

Uitnodiging Grote 829-832 ZWTCIE ReŁnie

Voorhout, 9 oktober 2014,

U wordt van harte uitgenodigd deel te nemen aan de grote ReŁnie van 829-832 Zwaar Transport, voorheen gelegerd in resp. Grave, Vught, Keizersveer en Grave. De reŁnie wordt voor de vierde keer gehouden sinds het bestaan van de website 829-832Zwaartransport.nl .
Datum: zaterdag 25 april 2015
Plaats van handeling:
Kumpulan ReŁnie- en Congrescentrum, Landgoed Bronbeek, Velperweg 147, 6824MB Arnhem
www.Kumpulan.nl ; tel.: 026-3649294

vanaf 11.30 uur : Ontvangst en kennismaking met koffie met een Arnhems gebakje.
12.00 uur: OfficiŽle opening Door Henk Kruit.
12.10 uur: Korte voordracht over het KNIL, Nederlands IndiŽ en de rol van de A.A.T. tijdens deze periode door Kolonel bd.. Anne Tjepkema, In Ďonzeí tijd was Anne Tjepkema Pelotonscommandant bij 829-832 ZwtCie.
13.00 uur: De Veteranen Lunch! Deze bestaat uit een Indische Rijsttafel buffet bestaande uit o.a.
ē Ajam Rica, Daging Rendang, Babi Kecap, Sate Babi, Gado Gado,Sambal Goreng Kentang-Buncis-Telur en Tempe, Sayur Loheh,Serundeng, Rujak Manis, Tahu Bali, Acar Campur, Krupuk Udang, Nasi Puth en Nasi Goreng
Er is genoeg voor iedereen! Twee keer opscheppen : Geen probleem  !
Direct na de lunch heeft u volop gelegenheid Het Museum Bronbeek te bezoeken. Het hoofdthema van het museum Bronbeek is het koloniale verleden van Nederland in met name Nederlands-IndiŽ . Daarbij ligt de nadruk op de militaire aspecten. De vaste collectie bestaat uit onder meer Monsterkanonnen, Indische wapens, uniformen, onderscheidingen, etnografica, opgezette dieren, een uitgebreide bibliotheek en een fraaie schilderijencollectie.
Natuurlijk kan je ook gewoon blijven zitten en je sociale contacten onderhouden en fotoboeken bekijken. Ook leuk natuurlijk!
16.00 uur : einde reŁnie.
Inschrijven: d.m.v. het overmaken van Ä 34,00 per persoon naar ABN bankrekening xxxxx, te Voorhout onder vermelding van:
Uw voornaam, achternaam en woonplaats, uw lichting en de voornaam en achternaam van de personen die u meeneemt.
Inschrijven kan tot 15 maart 2015. Het inschrijfgeld is inclusief entreegeld Museum, 2x koffie met gebak, volledige Rijsttafel, de accommodatie en bijkomende kosten..
Na ontvangst van het inschrijfgeld volgt een bevestiging per mail.
Zorg er voor dat we er een groot succes van maken! Bel of mail je oude vrienden nog eens op en maak ze enthousiast om mee te doen en schrijf je z.s.m. in. Wacht niet tot eind maart.
Tot 25 april! Nil Nobis Absurdum,
Henk Kruit,
Organisator 829-832 Zwaar Transport ReŁnie 2015
Voor vragen: mail of bel mij gerust : 829.832zwaartransport@gmail.com of 0630390054

ReŁnies oud,

21 april 2012 grote reunie in het Libertypark in Overloon, schrijf je zsm in!

Zolang 829-832 bestond en de tijd erna, zijn er om de paar jaar reŁnies georganiseerd. Een enkele keer een totale maar meestal een gezellige bijeenkomst waar lichtinggenoten elkaar troffen. De laatste keer dat een reŁnie voor alle oudgedienden van 829-832 is georganiseerd is in 2005 geweest.( inmiddels achterhaald door de reunie van 2008 in Stroe! red.) Het DAF museum in Eindhoven was druk bevolkt met zoín 120 personen vanuit het gehele land. Wat opviel was dat nagenoeg de hele club die het jaar daarvoor (2004) tijdens de Landmachtdagen in Oirschot elkaar troffen niet aanwezig was. ReŁniemoe dus! Jan van Helvoirt, in 2004 niet aanwezig, trof dus nagenoeg geen enkele oude makker aan in Eindhoven ( behalve ik dan) . De lichting 1960-1965 was echter druk vertegenwoordigd. Onder aanvoering van Frans Leyten is naderhand nog druk overlegd om een ďeigenĒ reŁnie voor deze lichtingen te organiseren. Of dit gelukt is, is mij niet duidelijk.
Kortom, een reŁnie organiseren is een behoorlijke klus. Dat weet ik uit ervaring. Het kostte mij vele uren en ontelbare mails om ďEindhovenĒ rond te krijgen. Het is voor velen in ieder geval een groot feest geworden met veel ouwe bekenden.
Moet er weer een reŁnie komen of splitsen we club in jaarvakken? Wie zal het zeggen.
Mocht er belangstelling bestaan, laat het dan weten. Als er iemand de leiding neemt, prima! IdeeŽn zijn welkom!
Henk.


Reunie Stroe 2008 groot succes:\

De reunie in het AMT met aansluitend een bezoek aan het AAT museum op 26 april jl. was een enorm succes. 89 deelnemers namen van 11.00 uur tot 17.00 uur deel aan dit 3 jaarlijkse evenement. De eerste reacties van deelnemers zijn al te lezen in het gastenboek ( rechterkant van de site) Een flink aantal foto's zijn aangeleverd door Siebe van der Zee. Je kunt ze bewonderen in 't Fotoboek. Wie meer foto's heeft, even mailen naar mijn mailadres (h.kruit@ziggo.nl)
Henk
[ terug... ]Omhoog


Zwaar Transport Poll

de Flickr fotosite

De landmacht nu...

De Bravo Cie!

MOB Complexen

Het 41 DKO!

Living History!

Leo Zwaal's autohistorie

De Site van Henk Kruit

boekje Pienter.nl

Ook een eigen website?


Copyright 2002-2019