» Piet van Tiel aan 't woord !

Wat is dit?

Hallo dienstmaat 829/832 Henk,

Even een berichtje van mij met wat gegevens. Kort geleden heb ik de site voor het eerst bezocht en er kwamen gelijk herinneringen boven water. Leuke herinneringen over velen die mij nog voor de geest komen en minder leuke zoals de collega"s die ons ontvallen zijn zoals Majoor Lupker, Henk Souren, Harry Neve, Bert Ariens en niet in de laatste plaats Jan Schilder. Ze blijven in mijn gedachten omdat ik veel met ze heb meegemaakt.
Leuke herinneringen zijn de transporten naar Duitsland, Engeland en Frankrijk die ik zowel bij 829 en later bij 832 mocht meemaken.
Met Ad Stoop heb ik een enkele keer nog contact gehad en Peter Hovens krijgt nog elk jaar een kerstkaartje.
Als er contact is met Jan Jilderda doe hem dan de groeten van zijn bloedbroeder. Hij weet wel wat ik hiermee bedoel.
Henk werk of werkte jij niet bij Mercedes?
Ook doe ik de groeten aan Frans Sonnenschein, Jantje van Helvoirt en Cor Wilbrink. Uiteraard vergeet ik nu in eerste instantie anderen te benoemen maar dat komt mogelijk in de toekomst weer goed.

Tenslotte een anekdote: op het moment dat we weer eens naar Duitsland zouden afreizen had Ebel Zijlstra een grote Amerikaan voor een zacht prijsje op de kop getikt. Daarmee zou hij achter de kolonne aan naar Duitsland reizen, zodat we ons daar wat makkelijker konden begeven naar Hamburg (Reperbahn). Helaas kreeg op het laatste moment luitenant Norman van der Dussen er lucht van en ging dit tot ons verdriet niet door. Overigens diende Norman onder onze cc Majoor Lupker.

Wordt vervolgt!

Met vriendelijke groeten,

Piet van Tiel

Dit is een eerste reactie van mij.

( Piet is dus van plan meer van z'n herinneringen aan ons toe te vertrouwen. Daar zitten we op te wachten!. Piet, Welkom terug in de compagnie, Bij de CADI staat je koffie klaar ( met een kano...)

[ terug... ]Omhoog


Zwaar Transport Poll

de Flickr fotosite

De landmacht nu...

De Bravo Cie!

MOB Complexen

Het 41 DKO!

Living History!

Leo Zwaal's autohistorie

De Site van Henk Kruit

boekje Pienter.nl

Ook een eigen website?


Copyright 2002-2019