» Veteranencontact

Wat is dit?

Foto Rechts op de site vindt U een link naar "Veteranen Contact" De website Geschiedenis Bevoorrading en Transport valt onder de verantwoordelijkheid van het Regiment Bevoorradings- en Transporttroepen. Dit regiment van de Koninklijke Landmacht vormt de voortzetting van de regimenten Aan- en Afvoertroepen en Intendancetroepen. Beide stamregimenten hebben na de tweede wereldoorlog een onmisbare rol gespeeld in de logistieke functie bevoorrading en transport bij de Koninklijke Landmacht.
In de loop der jaren is het nodige historisch materiaal verzameld op het gebied van militaire bevoorradings- en transportactiviteiten. Het Bureau Geschiedschrijving Bevoorradings- en Transporttroepen (BGB&T) houdt zich hier mee bezig. Met het ter beschikking stellen van documentatie wil deze website de herinnering levend houden voor allen die op enigerlei wijze actief zijn geweest in, dan wel belangstelling hebben voor de uitvoering van de logistieke functie bevoorrading en transport.

Best wel een leuke site!

Opvallend is wel dat op deze site geen vermelding is van 829 en 832 ZWT. Hierover is middels een opmerking van mijn kant in het gastenboek gewag gemaakt....

[ terug... ]Omhoog


Zwaar Transport Poll

de Flickr fotosite

De landmacht nu...

De Bravo Cie!

MOB Complexen

Het 41 DKO!

Living History!

Leo Zwaal's autohistorie

De Site van Henk Kruit

boekje Pienter.nl

Ook een eigen website?


Copyright 2002-2019