» Update 17 september 2017

Wat is dit?

Nog 216 dagen te gaan tot 21 april 2018…..Nog zo’n 180 dagen totdat de inschrijving stopt…of eerder natuurlijk als de 110 deelnemers bereikt zijn. We zijn trouwens al aardig op weg. De inschrijvingen komen gestaag binnen! Als organisator van zo’n reünie valt er, nadat alles rond is gemaakt, toch wel weer een kleine last van je schouder. Altijd weer een klus om een mooie locatie te vinden die ook nog eens interessant is voor de deelnemers. Er moet natuurlijk wel een aanknopingspunt zijn die te maken heeft met ons militaire verleden. En dat heeft het DAF museum. Er staan een behoorlijk aantal voertuigen uit ‘onze’ tijd en we zorgen er voor dat een zo authentiek mogelijk exemplaar van een YT 514 aanwezig is. Daar heb ik er al een paar voor op het oog. De komende maanden ga ik er tijd voor maken om die eens goed te bekijken en de mooiste uit te kiezen. Over de catering kan ik kort zijn…..We krijgen een perfect lunchbuffet geserveerd en er is genoeg koffie en thee. Voor de drankjes moet je zelf zorgen….daarvoor is de tap van de Taveerne speciaal voor ons opengesteld. Overal genoeg plaats om gezellig met elkaar van gedachten te wisselen en ik zorg er voor dat er een mooie serie oude foto’s via de beamer op het scherm geprojecteerd wordt. Wacht niet te lang en schrijf je in!
Mijn laatste update leverde weer eens een behoorlijk aantal mailadressen op die of veranderd zijn of waarvan de mailbox te vol zit. Mijn oproep via de faceBookpagina leverde in ieder geval toch weer 7 namen op die hun nieuwe mailadres aan mij toestuurden. Bedankt mannen!
Aan de poort dit keer ook weer 5 oude stompen. Als eerste Pieter Kieft. Welkom terug Pieter en zet je trekkertje maar snel tussen al die andere groene gevaartes op het voertuigenpark. Snel naar de bar, daar wachten we op je! (Nog wel even je lichtingsnummer aan mij mailen, dan heb ik alles compleet!), De tweede die staat te dringen om binnen te komen is Richard van Lieshout van 82-2. Even je combinatie afspuiten en achter Pieter aan. Die weet de weg naar de bar ( al jaren…  ) . Bill Vink ( lichting onbekend, even mailen!) is de derde. Blij je weer tussen ons in te hebben. Achter die twee voorgangers aan! Frank Goedhart van 77-5 is de een na laatste in de rij. Genoeg stof en vuil op de huif…even snel afspuiten en de boel netjes wegzetten. Dat biertje staat er dadelijk ook nog wel!  ….Als laatste Andries Berkouwer van 70-4. Ook jij van harte een welkom terug en als de sodemieter de boel wegzetten en naar de bar.
Hoort zegt het voort…mannen! Probeer ook eens met mij mee te zoeken naar oude collega’s. Graaf in je geheugen en probeer te achterhalen waar die oude makkers gebleven zijn. Ik heb er nu zo’n 400 in de database waarvan alle gegevens bekend zijn. Ook nog zo’n 150 stuks waarvan alleen met mailadres niet (meer) bekend is. Om die aan te schrijven is teveel gevraagd. Dat kost tegenwoordig bijna een euro per persoon. Om de reünie tot een daverend succes te maken, is het van belang iedereen terug te vinden. Dat lukt alleen met jullie hulp!
Tot de volgende update,
Succes met zoeken!

Henk


[ terug... ]Omhoog


Zwaar Transport Poll

de Flickr fotosite

De landmacht nu...

De Bravo Cie!

MOB Complexen

Het 41 DKO!

Living History!

Leo Zwaal's autohistorie

De Site van Henk Kruit

boekje Pienter.nl

Ook een eigen website?


Copyright 2002-2019